Sony-ericsson - the best!!
Ласкаво запрошую на сайт www.micro-electric.at.ua ----------------------------------- Є питанння??? - Пишіть на ICQ#382-672-476
ARHITECTOR, Extazy, Согласный на вси 100% NOKIA и в Африци NOKIA было много телефонив,но останни 3 то нокии и бильше ниякый и не хочу,простый у використанни не глючить.одним словом The best
Карочє нокіа бест. Зайдіть тіки на smart60.kiev.ua або symbian.net.ua . Там є все для них.
Спішіть!!! Роздача семизнаків на сайті http://go2test.org.ua
Nokia - це самі найкращі телефони!..... Я у школі із багатьма спорив: всі говорять, що СОНІКИ та інша херня, файні..... Я гадаю - це обман своєї підсвідомості.... У мене самого Nokia 6300. Я ним гордюся: він і гра добре (звук приємний і мелодійний, нема тих зайвих хрипів та трісків, як на інших мобілах), і процесор на 221 Мгц (оперативної пам"яті 2,1 МБ), екран 16777214 кольорів. ihor_xXx
Соніки, вони тріхи заторможені і мають мало функцій. Єдина гордіть у СОНІКІВ - це їхні фотокамери. От і все........ Я зі своєю НОКІЄЮ розібрався, вивчив її детально і тепер знаю всі її принади і витрибеньки.
ihor_xXx